Ett popup showroom kan vara smart att satsa på. Med ett popup showroom kan du vara var du vill, när du vill. Det är ett bra sätt att exponera dig och ditt företag på. Du kan ha en popup till lite vad du vill, beroende på vad du har att sälja eller visa. Du kan hos Expomobil hitta flera varianter av popups, som går bra att hyra, eller köpa.

Med en så kallad popup kan du ställa dig på ett passande ställe, som vid en marknad, vid en mässa eller ute på gatan. Det för att sälja något eller för att visa upp dig och dina produkter.

Showroom i form av popup

Med ett popup showroom får du en effektiv lösning. Hos Expomobil finns det popups i olika storlekar. Från 10 kvm upp till 70 kvm. Hos dem kan du även hitta:

  • Expotrailers
  • Expobox

När det gäller deras expotrailers så är det en smart vagn att ha med ut om du ska åka till många platser runt om i Sverige för att visa upp dig och ditt företag på. När det gäller Expobox, så är detta en mobil mässcontainer. Denna kan hyras eller köpas.

Visa upp dig och ditt företag

Att åka ut på turné med ditt företag på olika mässor och event är inte fel. Det är ett bra sätt att marknadsföra dig på. Då kan det vara bra att ha en monter av något slag, som är enkelt att sätta upp. Det är vad du kan få hjälp med via Expomobil. Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om vad de kan göra för dig.