Funderar du på att köpa dig en elcykel med låda? Att ha en elcykel med låda är smidigt! Lådcyklar överlag, det är ju smart att använda om du ofta behöver transportera olika saker med din cykel. Att dessutom då välja en cykel med el, det gör det hela ännu smidigare. Elcyklar var något som mer eller mindre exploderade på marknaden bara för ett par år sedan. Fördelen med dem är att det går att få extra fart, med hjälp av en motor och ett litet batteri som sitter på cykeln. Att då kombinera en lådcykel med elcykel gör färden smidig.

Hitta bästa elcykeln med låda

En elcykel med låda är helt enkelt då en lådcykel där själva cykeln i sig är en elcykel. Du kan hitta flera bra alternativ hos ActLife7. De har lådcyklar från dessa märken:

  • Babboe
  • Cargobike of Sweden
  • Popal

Hos ActLife7 finns det även en mängd andra bra saker. De har olika varianter av elcyklar, hjälmar och tillbehör samt att de även har produkter för hem, fritid och trädgård.

Lådcyklar som drivs med el

En elcykel med låda så väl som andra typer av elcyklar, de fungerar som vanliga cyklar. Du trampar för att komma framåt. Men en sak särskiljer dem. Det är att du då det blir motvind, eller går uppför kan koppla på en liten motor, som drivs med ett batteri. Du får då en cykel som ger dig extra fart, utan att du behöver trampa. Oftast så räcker batteriet för ett par mil. Det beror på vad för modell av elcykel du väljer.