Hälsospåret

Nyheter

Hälsospåret presenterar en ny interaktiv webportal
Med en ny interaktiv websida, ny produkt i form av "Nyckelkod" och implementering av Hälsospår över hela Danmark tar vi konditionen till en helt ny nivå.

Webportalen är ett pedagogiskt och ett mycket skarpt verktyg för alla som arbetar med fysisk aktivitet och hälsa. Hälsospårets metod är både ett enkelt och ett tillförlitligt sätt att beräkna konditionen när man vill och hur ofta man vill.

Förutom uppdaterade ”gamla” funktioner är portalen utökad med många nya funktioner såsom ”Fysiologisk ålder”, ”Jämför din kondition”, ”Fysisk arbetskapacitet”, ”Energiberäkning” och ”Mät ditt eget spår”.

Vill man lära sig mer om hur konditionen påverkar kroppens funktioner, hur mycket energiförbrukningen är vid olika aktiviteter och hur man kan förändra sina fysiska aktiviteter då är Hälsospåret ett unikt hjälpmedel.

Välkommen till ett nytt fysiskt aktivt liv.


Hälsospår med "Nyckelkod" är vår senaste produkt för att beräkna kondition och skapa nya träningsprogram. Dessutom finns det en massa nya funktioner i form av "Fysiologisk ålder", Fysisk arbetskapcitet", "Jämför din kondition", "Energiförbrukning och "Mät ditt eget spår". Denna "Nyckelkod", som är en 8-sidig A7-folder, kan man beställa direkt ifrån oss eller via våra återförsäljare. Ordinarie pris 500 SEK, inkl moms.