Samarbetspartners
Ladda ner grupptestappen
Naturstyrelsen

Hälsospår med tavla

Hälsospåret som "Folkhälsospår"

Ett annat namn för "Hälsospår med tavla" är "Folkhälsospår", vilket innebär att dessa spår är offentliga. De finns på strategiska platser runt om i kommunerna och det är kommunerna som köpt in dessa spår för att stimulera till fysisk aktivitet.

Vid spårets början finns en informationstavla med en kartskiss och tabeller för att tolka gångtid eller löptid mot ett konditionsintervall. Om Du vill ha ett mer noggrannt beräknat konditionsvärde måste Du skapa ett användarkonto och där lägga in Dina testresultat.

Välkommen till Hälsospåret och vi önskar Dig en motiverande och inspirerande tid med oss.

Skapa användarkonto till "Min sida"

Fyll i fälten nedan med Dina användaruppgifter och godkänn reglerna för medlemsskapet. Därefter klickar Du på "Klar" för att registrera dig som ny användare. "Användarnamn"Välj gärna en e-postadress som ditt användarnamn så Du kan få ditt lösenord utskickat om det skulle försvinna och "Lösenord"Lösenordet måste vara minst 6 tecken långt. använder du sedan för att komma in på "Min sida"Under "Min sida" hanterar du alla uppgifter som rör ditt konto hos oss samt ser sparade resultat och statistik.

Fält med asterix (*) är obligatoriska.

Användarnamn* (E-post)
 
Lösenord*
Repetera lösenord*
Förnamn
Efternamn
Jag godkänner reglerna för medlemsskapet*
Inloggning Spåransvarig

"ADM-koden" är till för Dig som ansvara för ett Hälsospår och som har avtal med Hälsospåret AB att själv administrera spårets olika funktioner på websidan.

Skriv in koden och därefter klickar du på "Klar".

ADM-kod: