Samarbetspartners
Ladda ner grupptestappen
Naturstyrelsen

Hälsospåret med nyckelkod

Nyckelkoden och Engångskoden

Under 2010 lanserar vi "Nyckelkoden" och "engångskoden" som ett komplement till offentliga Hälsospår.

Koderna innebär att Du inte behöver investera och bekosta etableringen av Hälsospår. Du abonnerar istället på de webtjänster som ingår vilket framförallt underlättar för arbetsgivare och företagshälsovård samt vårdcentraler att få en kostnadseffektiv produkt för "friskvårdspengen" eller patientintäkt från landstingen.

Med hjälp av "Nyckelkoden" får Du tillgång till analyser som: Kondition var 6:e vecka, fysisk aktivitet, träningsmotionsprogram, konditions-prognos, energiförbrukning, fysiologisk ålder, potential, arbetsförlust mm.

Hälsospåren finns på många platser och kommer att ökas i ett stort antal under 2010-11. Du finner våra Hälsospår på länken "Hitta spår".

Skapa användarkonto till "Min sida"

För att få tillgång till Hälsospårets olika funktioner ska Du här registrera Dina användaruppgifter för att på nästa sida logga in Dig med hjälp av "Nyckelkoden" eller "Engångskoden".

"Användarnamn"Välj gärna en e-postadress som ditt användarnamn så Du kan få ditt lösenord utskickat om det skulle försvinna och "Lösenord"Lösenordet måste vara minst 6 tecken långt. använder Du sedan forstättningsvis för att komma in på "Min sida"Under "Min sida" hanterar du alla uppgifter som rör ditt konto hos oss samt ser sparade resultat och statistik..

Fält med asterix (*) är obligatoriska.

Användarnamn* (e-post)
 
Lösenord*
Repetera lösenord*
Förnamn
Efternamn
Jag godkänner reglerna för medlemskapet*